50

Over een kleine week, op 24 maart, is de 50ste geboortedag van Ubu. Vijftig zou een mooie, geheel bij Ubu passende leeftijd zijn geweest. Ergens tussen z’n 21e en 30e verjaardag verloor hij z’n wilde haren (dat ging een beetje gelijk op met de kilo’s die hij in die jaren aan gewicht won) en werd hij een wijze man. Op Clarence Seedorf-achtige wijze: beetje jong eigenlijk om zo’n rust uit te stralen.

‘t Haantje
Het verjaardagsfeestje van Ubu was altijd een plezante bijeenkomst. Vorig jaar werd er al over geschreven. Aanstaande zaterdag gaan we vanaf een uur of acht in ‘t Haantje zitten, aan de Daalseweg. Beetje mijmeren en iets drinken. Misschien wel een portie leverworst bestellen! Lees je dit en heb je zin om ook even binnen te lopen? Vooral doen.

This entry was posted in home. Bookmark the permalink.

Leave a Reply