Ubu boek

Ik ben al even wanneer ik tijd over heb (en dat is best regelmatig tegenwoordig) de inhoud van deze site om aan het zetten naar een écht boek. Dat zoveel mogelijk moet lijken op deze site en chronologisch van opbouw is. Elk woord hier gezegd of geschreven komt er in. Dan gaat daarna het boek misschien maar eens dicht.

De oplage van zo’n geprint boek kan alles zijn; de stuksprijs daalt natuurlijk naarmate de oplage stijgt. Wil je een exemplaar laat het dan vast weten. Prijs zal ergens tussen de 15 en de 30 euro liggen.

This entry was posted in home. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ubu boek

  1. marius says:

    alfred, ik wil zeker een boek en wat ziet de vormgeving er goed uit. als je weer eens tijd over hebt kun je dan binnenkort eens langskomen op de nijhoffstraat? voor koffie en even bijpraten met een gevulde koek. groeten, marius

  2. Ria says:

    Wat een goed idee Alfred. Ik houd me zeker aanbevolen!
    Succes en kus X

Leave a Reply