Geen bezoek

Er zijn heel veel mensen die Ubu nog heel graag een keertje willen zien. Of vasthouden. Dat zit er helaas niet in. Ubu gaat geen bezoek meer ontvangen in het hospice. De dagen die hij, Helma en de kinderen nog samen hebben, willen ze zo vrij mogelijk houden.
Ubu houdt van jullie – dat weten jullie wel. Dit is dan ook geen afwijzing. Het is een uitnodiging. Gebruik de site en de mail om je hart uit te storten!

This entry was posted in home. Bookmark the permalink.

3 Responses to Geen bezoek

  1. Ria Tu says:

    Lieve Ubu, ik houd je in gedachten even vast…

  2. Peter Verstraten says:

    Herinnering van lang geleden – studententijd. Ooit liet je, met o.a. Teun, literatuurdocente Ulla Musarra ongedurig schuifelen op haar stoel. Jullie citeerden veelvuldig uit het postmodern werk van een Scandinavisch auteur. Bleek het boek uit alleen lege pagina’s te bestaan – alle citaten waren verzonnen. Het was een geweldige referatengrap. Zo goed dat ik me volgens mij de titel nog correct herinner: ‘What Happened to the Head on the Shelf?’ Maar Ubu, wat gebeurt er nu toch allemaal? Neem de tijd die je nog rest, en laat herinneringen achter. Begreep van Helma dat je ook opnames hebt gemaakt. Da’s goed, dan blijf je niet alleen zichtbaar, maar is ook je stem nog hoorbaar. Sterkte! Peter

    • Teun says:

      Hoi Peter,
      Je geheugen werkt goed! De titel klopt, maar de schrijver was een Amerikaan: Irving Johanson. Wat hebben we een plezier gehad. En nog een hoog cijfer ook!
      Groetjes, Teun

Comments are closed.