Daalseweg

Ik had me vooraf niet gerealiseerd dat ik per dag gemiddeld zo’n 2 tot 4 keer over de Daalseweg fiets en dus ook langs de begraafplaats. Dat ritje is nu toch anders geworden. Zo af en toe stap ik even af. Inmiddels ziet het er daar zo uit:

This entry was posted in home. Bookmark the permalink.

3 Responses to Daalseweg

 1. Teun says:

  Mooie foto. Ik loop ook er wel eens langs. Een fijne plaats. De bloemenzee wijkt langzaam. Maar er ligt altijd een verse Voetbal International. Die kocht Ubu altijd los. Nu heeft hij weer een abonnement. Het is een open deur van jewelse, maar wat is het fijn dat er een plek is om even naartoe te slenteren en tegen hem aan te praten.
  Goeie luisteraar, die Ubu. Dat blijft.

 2. Brigitte says:

  Tja, Ubu was niet de eerste voor mij die moest worden achtergelaten daar op die mooie plek aan de Daalseweg, maar wel de dierbaarste en ineens fiets ook ik er niet meer zomaar langs. Binnenkort maar eens een chocolade letter brengen…

 3. Anja vK says:

  Ben ‘m een keer gaan zoeken, maar kon ‘m niet vinden. Stom he? Maar goed, met deze foto in mijn hoofd en dat schuurtje op de achtergrond (of wat is het) moet het misschien wel lukken. Gewoon naar de VI zoeken…

Comments are closed.