2011

Een gelukkig nieuwjaar voor allen die hier nog wel eens komen. Deze plek blijft voorlopig nog wel even in de lucht, alhoewel de nieuwe berichten onvermijdelijk in frequentie dalen. Heb je zelf een goed idee voor een stukje? Laat het ons weten. Dan bakken wij er iets moois van. Alleen in ruil voor hartjes natuurlijk!

This entry was posted in home. Bookmark the permalink.

One Response to 2011

 1. Alfred en Teun,

  Het is mooi, prachtig wat jullie doen en gedaan hebben. Ik heb nog niet alles kunnen of willen bekijken, het is een enorme schok. Ik hoorde het van Toine gisteren die toevallig op jullie site kwam.

  In1989 ben ik geloof ik op de St. Annastraat komen te wonen. Veel contact had ik niet met Ubu, maar ik was gefascineerd door zijn naamkeuze uit Ubu le Roi, Monkey en Murmel. Ubu was voor mij intelligentie, aardig maar (door wie) houdend op afstand persoon. Zo geschokt als hij was door het overlijden van Monkey. Reusachtig in zijn liefde, zoals Monkey dat was, in ieder geval qua omvang.

  Het is schokkend.
  Zo’n korte tijd, zo jong, vrouw, kinderen en natuurlijk het verschrikkelijke rouwproces dat jullie moeten doorstaan.

  Ik ben dankbaar dat Ubu jullie als vrienden had.
  Dat jullie zo vorm geven aan het verlies van Ubu.

  Bedankt.

  Ik wens jullie beiden en andere naast betrokkenen veel moed, liefde en kracht toe bij het in jullie leven passen van de afwezigheid van Ubu.

  Andrea

Leave a Reply