Ondertussen op de velden

Op zaterdag gaan de dingen gewoon door. Maar er is toch iets veranderd. Gisteren werd onze jaarlijkse elftalfoto gemaakt zonder Ubu. Dat was even slikken. Hier kun je al naar beneden scrollend een steeds jongere Ubu zien, tot aan de jaren 80. Vorig weekend, toen het slecht ging met Ubu, kregen we met 10-1 klop van een elftal (te) jonge boomkwekers. Dat de berichten uit het hospice daar een rol in speelden was duidelijk.
Gisteren kreeg ik van Ubu de opdracht om ‘s avonds met drie punten in de tas terug te komen. Dat lukte. Na een fraaie wedstrijd, waarin zelden scorende Ubu-getrouwen als Louis en Theo het doel troffen, wonnen we met 4-2.

This entry was posted in home. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ondertussen op de velden

  1. germa says:

    Well done, boys en speciaal voor Louis en Theo.
    Die uitslag smaakt! Mission accomplished.

  2. Ria Tu says:

    Leuk die foto’s en dat filmpje! Met ‘The eye of the tiger’ is voetbal zelf voor mij nog te pruimen. Hier nog een leuk voetbalfilmpje: de wedstrijd ACWVVO tegen BUVOVV.
    ‘Hup jongens, schop die leren knikker naar voren!’

  3. Theo says:

    Alfred, je vergeet je eigen niet onbelangrijke bijdrage te vermelden: 3 assists en 1 pre-assist (ik weet dat je dat minder vindt dan zelf scoren, maar het toont heel mooi hoe dienstbaar je bent).

  4. René says:

    Lieve Ubu,
    op de ooit nog te fotoshoppen eeuwige elftalfoto van ons Kolping/Dynamo-team neem jij een markante plek in. Niet alleen vanwege je sportieve spel, subtiele passjes en inzet, maar ook door al je regelactiviteiten in de loop van vele jaren. Je staat op die alltime-foto naast Alfred, de man die niet alleen alles netjes in zijn schriftjes bijhoudt, maar ook steevast met een bal aan/in de hand op een foto staat. Wat heeft dat nou weer te betekenen? Die serie Kolping-foto’s, ik heb ze in het verleden al vaak bekeken, maar nu maken ze mij nog weemoediger; zeker de foto die in de jaren negentig gemaakt is op een voetbalveld in de buurt van Antwerpen, op een van onze onvergetelijke buitenlandse reisjes. Ik maak op die foto per ongeluk helaas een wat raar gebaar met een vinger, maar wat een tijden. Wat Kolping-Dynamo betreft: Alfred, is het mogelijk om enkele van die fantastische clubbladen die we gemaakt hebben, op de site te zetten?
    Ubu, veel sterkte. Groet, ook van Marianne.

    • Alfred says:

      >ook steevast met een bal aan/in de hand op een foto staat. Wat heeft dat nou weer te betekenen?

      wat moet je nu op een voetbalveld zònder bal, René, en zeker bij het gedeelte waar anderen altijd warmlopen (wat is dàt eigenlijk voor een rare gewoonte!)

  5. Ruben says:

    Jaaaaaa, ik was erbij! Schitterende wedstrijd. Louis en Theo als vanouds bikkelend en maar het voortouw nemen. En nog scoren ook. Hoogstandjes van Hans en Rafael, een stift met de rug naar de goal vanaf punt 16 op de lat van Janski (heb ik ‘m nog nooit zien doen) zonder z’n been te breken en solide werk van Maarten, Kees en Frits (deed het best aardig op rechtsback, Ubu ;-). Maar inderdaad, man van de wedstrijd Alfred, met 4 assists. Jammer dat ik niet mee kon doen, wie weet een volgende keer (als potverdomme die enkel weer geheeld is…)!

Comments are closed.