Rechterzij

Hoe het gaat? Best goed. Maar de ziekte ontwikkelt zich. Plots is Ubu’s linkerbeen veel dikker dan het rechter. Niet pijnlijk, gelukkig. Wel een vreemd gezicht. Komt waarschijnlijk doordat de lymfeklieren in de verdrukking raken. Het eten gaat minder vanzelfsprekend. Soms stuurt de maag het weer terug. Ubu eet dan ook voorzichtig – al gaat het bord risotto op de foto (ja, bewogen) er prima in. Goed Carien!
Voorzichtig is hij ook met bewegen in bed. Op de linkerzij liggen is niet meer prettig. Dat doet pijn. De lever protesteert. Dat maakt dat Ubu beperkt is in zijn bewegingsvrijheid. Hij ligt heel veel op zijn rechterzij. De arts raadde hem aan toch wat te experimenteren met houdingsverandering.
Misschien af en toe in de lekkere stoel, wat vaker in bad? En dan weer op die rechterzij. Nog een voordeel dat de televisie aan die kant staat. Via Theo, huisgenoot van ex-collega Karin, kwamen negen seizoenen Seinfeld binnen op dvd. Ubu-humor: ‘Kan ik lekker de rest van mijn leven Seinfeld kijken.’

This entry was posted in home. Bookmark the permalink.

5 Responses to Rechterzij

 1. Anneke says:

  Fijn om Ubu even te kunnen zien, al is het maar op een foto. Dankzij deze website heb ik de kans om mee te leven. Fantatstisch Teun en Alfred.

 2. Anja vK says:

  … en daar moest ik dan toch even heel hard om lachen. De geest laat zich niet flessen, of zoiets. Mooi is dat. Btw: is een hangmat niet wat? Liefs, Anja

 3. Ria Tu says:

  Ook ik zat even hardop te lachen achter mijn PC. Je bent je humor gelukkig nog niet verloren. Wat heb ik daar een bewondering voor! Veel plezier met ‘held Seinfeld’.

 4. Jacqueline says:

  Hoi Ubu,

  Geweldig dat je het zooó fijn hebt in de hospice.
  Fijn dat je kunt genieten van de kleine dingen (heelijk bad en je Sienfield).
  Houwe zo!!!

 5. germa says:

  W0w, met humor kun je ook om de oren slaan…….

Comments are closed.